tisdag 11 juni 2013

En hälsning till fraktar pappan


Vi har det bra här hemma. Eller egentligen borde vi väl inte skriva hemma, för hemma har vi inte varit så mycket de senaste dagarna. Vi har haft fullt upp med slutfinishen på lekstugan hos moffa. Nu är det äntligen så gott som klart för adressändring. Vi har också påbörjat ett nytt projekt i garaget och det är fyra stycken pinnstolar som skall få nya färger. 
Vinden har vänt och det har blivit svalare grader igen, inget klänningsväder. Igår kväll kom det lite regn och en full stor regnbåge lyste klart över vår himmel. 
Idag har vi besökt båda loppisarna i stan och tygboden, i hopp om nya fynd och ideér. Ikväll har vi träffat vår mamma-barngrupp i lekparken i Yttermark. Det var roligt att träffa alla igen och spännande med lite variation i lekparks väg. Nu sover vi som bäst och mamma pustar ut efter minst sagt gnällig avslutning på den annars så lyckade dagen. Men vi var väldigt trötta och lite hungriga så det höll på att knäcka mamma innan vi var badade och plättarna var stekta. Men imorgon är en ny dag och vi tar nya tag. Imorgon är det nämligen en spännande dag, det kommer att bli en utflykts dag. 
Hoppas du också har det bra. Vi saknar dig och Saga frågar många gånger per dag -
Nål kommel Pappa häim? 
Nåmen i slute på vikon ha ja ju sagt svarar Siri lätt irriterat varje gång. 
Och så är det. Några dagar till så är vi snart samlade igen. Bara du kör försiktigt! Älskar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad