tisdag 5 februari 2013

Runebergsdagen
Sjukstugan fortsätter, Siri har fortsättningsvis feber. Det har varit ganska lugnt här idag, mycket tack vare Youtube och Astrid Lindgren. Jag har passat på och värma symaskinen lite igen. Den blev bortstädad och bortglömd i juletid, men nu har den kommit i användning igen. Jag fick äntligen vimplarna till vardagsrummet färdiga (det blev så tomt och trist när de stora julstjärnorna kom bort så jag behövde något som fyller ut de gardinlösa stora fönstren)lite beställningsmössor färdiga samt varsin ugglemössa åt mina egna troll.

De flesta tygerna är köpta på Viva-Textil


(oj vad jag stör mig på Blogspot ibland. Tänk att det skall vara så svårt att centrera bilder och texter. Men att ändra textstorlek utan begäran tycks det inte vara några som helst problem med. Nu har jag kämpat tillräckligt, tyvärr får ni leva med oredan den här gången)

4 kommentarer:

 1. Jättesöta ugglemössor! Ja ibland håller jag på och slår sönder datorn då det inte går att få jämna radavstånd, hur kan det vara så svårt!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja säg inte annat. Hur svårt kan det vara liksom 2013?

   Radera
 2. Var vae du had köpt de där lapparna med J och stjärnan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag (eller rättare sagt min syster) har gjort logon själv. Men jag har beställt dem via Etsy.com och "Lifestyle with Love". Nu såg jag att man inte kan göra det längre. Men kvinnan har en hemsida också, lifestylewithlove.com därifrån borde man kunna beställa olika "lappar".

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad