måndag 25 april 2016

Att försöka orka hänga kvar

Efter sju och ett halvt år i bloggvärlden är det första gången jag på riktigt tröttat på både att skriva blogg och läsa bloggar. Det tillför inget till mitt liv för tillfället och jag har inte det minsta lust att varken fotografera eller skriva. Ännu mindre läsa om vad andra sysslar med. Det närmaste jag kommer bloggar för tillfället är de som jag gillar på Facebook och ibland dyker upp i mitt flöde.
Men jag vet ju hur gärna jag själv vill läsa om vår vardag och framför allt Signars upptåg efter några år. Och det vore så fruktansvärt orättvist att inte ha hans första år i livet dokumenterat på samma sätt som flickornas. Det är väl därför jag hårt hårt hänger kvar och vägrar bloggdöden. Men jag har tagit ett beslut för mig själv och det är att inte ta någon stress över det hela. Därför blev det väl lite väl dött här i tre veckor också. Jag uppdaterar när lusten faller över mig, om det så är varje dag framöver eller är det tre veckor tills nästa gång får framtiden utvisa.
Egentligen var det bara det jag ville säga, för jag vet att ni är en hel del som hänger här och väntar på uppdatering. Allt bra med oss, allting är som förr.


2 kommentarer:

  1. Det kommer och går, bloggflowet. Och gott så - precis som med allt annat här i livet, man varken hinner eller vill göra precis allt jämt. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så är det. Men jag skulle så gärna vilja hitta tillbaka hit igen. Jag försöker verkligen men den här gången går det trögt på riktigt ;)

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad