fredag 16 oktober 2015

Vad var det jag gjorde?

Jag förstår att ni lämnade nyfikna och funderande, vad var det jag gjorde egentligen här om kvällen som jag inte gjort på åtta år? Jo det här...
Jag var och tatuerade mig. Ganska hastigt och lustigt, även om motivet varit klart en längre tid. För åtta år sedan, som 25-åring tog jag min första och hittills enda tatuering. Tre små stjärnor på höger skuldra. De senaste åren har tanken och ideérna växt fram att fixa till de inte helt perfekta stjärnorna och bygga ut lite. I början på sommaren fick jag hjälp av min fina begåvade vän Cha-Cha, hon ritade efter mitt önskemål. Sedan lämnade skisserna liggandes, även om de nu som då gjorde sig påminda och beslutet växte fram. Tills i måndags, då bokade jag tid till tisdagen hos vår lokala tatuerare. Rådgjorde med Cha-Cha via What's upp under dagen och hon finslipade designen. Kl 19 var tatueringen på plats och jag är mer än nöjd. Gissa mina familjemedlemmars reaktion när de helt ovetandes kom hem från kryssningen och jag hunnit med detta under tiden. 
Hittills har det varit lite delade meningar om dess utseede och betydelse, (speciellt här i huset) Jag tycker det är klart som korvspad, men det är väl inte så konstigt. Någon som vågar sig på en liten gissning kanske!?


6 kommentarer:

 1. Dina 3 underbara barn..

  SvaraRadera
 2. Ett J och 3 hjärtan för barnen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njää, inte riktigt men nästan :)

   Radera
 3. Jag tänkte det som ett S för första bokstaven i dina 3 stjärnors namn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, nu känns det genast mycket bättre ;) Visst är det ett S som står för alla mina tre små stjärnor.

   Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad