onsdag 11 november 2009

Vaccination

Det var ju det här med svininfluensan nu då. Som man tjatar och tjatar och skrämmer upp och gör folk villrådiga. Skall man vaccinera sin små eller vad skall man? Hur tänker ni övriga småbarnsföräldrar göra? Spruta eller inte?

8 kommentarer:

  1. Hej! Titta in på min blogg:)
    Vi är alla vaccinerade eftersom Fanny är i riskgruppen o vi oxå kan smitta henne.

    SvaraRadera
  2. vi tenkt no far å ta pickon imåron:)

    SvaraRadera
  3. Isac är redan vaccinerad.Han fick inga biverkningar!

    SvaraRadera
  4. Efter mycket funderande har vi beslutat att ge Joar vaccinationen. Nu är han förstås förkyld, men det borde gå att vaccinera trots lite snor. Kanske vi ses i vimlet :)

    SvaraRadera
  5. vi kommer nog inte att ta vaccinet. Är totalt förvirrad med allt man läser/hör. Senast ikväll fick jag hör att de finns folk som ligger i koma efter vaccination. Vaccinet ger skydd i 9månader. får man svinis är man imun mot detta i framtiden.

    SvaraRadera
  6. Som ja redan skräjv på FB så kommer itt vi ti ta.. Ha läst på så mytchy ja bäre ha hitta om hede vaccin, och ha hittills itt läst na forskningar som antyder på att hede vaccin itt sku va na farligt.. Får man itt na biverkningar nu, så kan di lika väl kom ett 1 år,5 år elå kanske ett 10 år.. Om svininfluenson däremot utvecklas å var aggressivan så får man ju ta ställning pånytt tå eftersom man äntå måst vacciner se me jämna milanrum mot hede..

    SvaraRadera
  7. som sagt efter en tids velande så har vi bestämt att Alva ska pickas. Tyvärr blir man ju inte klokare av att läsa på för det är så mycket för och emot...man måste bara ta ett beslut och risken finns ju att man ångrar sig hur man än gör!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Agnes hade 2års koll idag och efterom hennes grupp e ikväll så fick hon sin picka redan nu på förmiddagen...funderat länge ht och dit...men vi beslutade att ge barnen den.
    Right or not?!?!
    Veronica

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad