fredag 25 maj 2012

Cheesecake med daim


Krossa 3-4 digestivekex och lägg i botten på en smord form.
200 gram philadelphia ost3 ägggulor2 dl socker vispas ihop.
Vispa sedan 3dl grädde, 1 nypa salt, 1tsk vaniljsocker och till sist vispas 3 äggvitor.
Rör sedan ihop alla tre smetarna. Krossa 2 st dubbel Daim och rör ner i smeten. Häll sedan allt i formen. Ställ i frysen några timmar. Klar för att avnjutas!


2 kommentarer:

  1. låter fantastiskt gott! ja e så svag för cheesecake i alla de former!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta är faktiskt ett av mina favorit recept också. Brukar oftast göra den utan daim, men ville testa något "nytt". I juletider brukar jag göra den med pepparkaka istället för digestivekex, det är också jättegott.

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad