Jag bakar, kokar och serverar som vanligt. Vissa stunder kan jag känna att det skall bli riktigt skönt att börja jobba igen. Fast jag samtidigt inte alls ser fram emot den dagen (som kommer närmare och närmare). Jag har utökat mina kunskaper inom bakningsfronten. Igår bjöd jag på Banoffeepaj, ikväll har jag friterat munkar för första gången i mitt liv. Det skramlar i vuxenpoängskistan, ajaj
Halväten Banoffeepaj, så god så god. Receptet hittar du här
Hej! Hamnade in här på din sida hux flux. Har läst lite om din sötis, Siri, vad hon har växt. Stora flickan nu :) Vi var i samma babysimgrupp som er, vi och vår Mathilda. Ha en fortsatt bra sommar!!
Hej!
SvaraRaderaHamnade in här på din sida hux flux. Har läst lite om din sötis, Siri, vad hon har växt. Stora flickan nu :) Vi var i samma babysimgrupp som er, vi och vår Mathilda. Ha en fortsatt bra sommar!!
Oj, det där med banoffee lät ju smarrigt, men var fick du tag i den kondenserade mjölken?
SvaraRadera